logo Kom igang Kontakt info Innstillinger
Pamela Anderson i rollen som The Naked Gun gamereactor.no

Pamela Anderson i rollen som The Naked Gun

Vi er fortsatt ikke sikre på at vi trenger en reboot av The Naked Gun, men Hollywood bryr seg ikke om hva vi mener, og en slik film er på vei. Denne gangen er det Liam Neeson som skal spille løytnant... (03:11)
Steve Buscemi bekreftet for Wednesday: Sesong 2 gamereactor.no

Steve Buscemi bekreftet for Wednesday: Sesong 2

Da Netflix og Tim Burton annonserte at de skulle lage en TV-serie basert på Addams-familien, med fokus på datteren Wednesday (spilt av Jenny Ortega), visste vi at den ville bli populær.Men det... (02:52)
Henry Cavill utelukker ikke å spille James Bond. gamereactor.no

Henry Cavill utelukker ikke å spille James Bond.

Det er to navn som ofte slenges rundt blant James Bond-fans i diskusjoner om hvem som bør spille den neste utgaven av karakteren. Det ene er Idris Elba, og det andre er Henry Cavill. Mens førstnevnte... (02:36)
Fallout Shelter har også fått et enormt løft av TV-serien. gamereactor.no

Fallout Shelter har også fått et enormt løft av TV-serien.

Vi har allerede rapportert om hvordan Amazon Primes Fallout-serie har brakt mange nye spillere til Fallout: New Vegas, Fallout 4 og spesielt Fallout 76. Men det finnes faktisk et annet aktuelt og... (02:18)
Rykter: PlayStation 5 Pro-godkjente spill kan fortsatt kjøres med 30 bilder per sekund gamereactor.no

Rykter: PlayStation 5 Pro-godkjente spill kan fortsatt kjøres med 30 bilder per sekund

Denne generasjonen startet veldig sterkt med at så godt som alle store spill kjørte med 60 bilder per sekund, noe som ga muligheter for dem som ønsket å øke grafikken på bekostning av flyt.I... (02:01)
Vil du spille Hades II tidlig? gamereactor.no

Vil du spille Hades II tidlig?

Supergiant Games har vært veldig stille om {Hades II} siden teamet utsatte lanseringen av Early Access til "andre kvartal 2024". Vel, vi er i andre kvartal nå, så her er noen gode nyheter.Utviklerne... (20:07)
Journeys AXIE-vegglader fungerer også som en strømbank. gamereactor.no

Journeys AXIE-vegglader fungerer også som en strømbank.

Multifunksjonell teknologi er i vinden for tiden. Det å ha én enhet som kan betjene og håndtere ansvaret og oppgavene til flere enheter, har blitt litt av den siste trenden, og vi har forsøkt... (17:05)
Netflix' neste animerte eventyr utforsker berømmelsens og stjernestatusens motgang og brutalitet gamereactor.no

Netflix' neste animerte eventyr utforsker berømmelsens og stjernestatusens motgang og brutalitet

Netflix har offentliggjort traileren til sitt kommende animasjonseventyr Thelma the Unicorn. I denne filmen spiller Brittany Howard hovedrollen som en liten ponni som i et skjebnens øyeblikk blir... (16:16)
Razer Aether Monitor Light Bar gir enda mer RGB til oppsettet ditt. gamereactor.no

Razer Aether Monitor Light Bar gir enda mer RGB til oppsettet ditt.

Razer Aether Monitor Light Bar er kanskje noe for deg som ønsker å tilføre spilloppsettet ditt et ekstra nivå av fargebasert innlevelse. I likhet med andre lysbjelker lyser den opp skjermen i... (16:07)
Xbox gir Game Pass Core-medlemmer tre flotte spill gratis neste uke gamereactor.no

Xbox gir Game Pass Core-medlemmer tre flotte spill gratis neste uke

Da Microsoft bekreftet at Xbox Live Gold endelig skulle legges ned sa de at samlingen av "gratis" Game Pass Core-spill ville utvides to til tre ganger i året. Det ser ikke ut til at vi vil få mange... (15:48)
Nintendo skal ha Indie World Showcase i morgen gamereactor.no

Nintendo skal ha Indie World Showcase i morgen

Vi ser alltid at diskusjonene om {Hollow Knight: Silksong} blusser opp igjen hver gang Nintendo eller Xbox annonserer kommende indie-streamer, så det faktum at vi i det siste har sett en Xbox Store-side... (15:22)
Outer Range sin andre sesong tar oss dypere inn i western-underligheten gamereactor.no

Outer Range sin andre sesong tar oss dypere inn i western-underligheten

Selv om det fortsatt er Fallout som er den store snakkisen på Prime Video ser strømmetjenesten allerede fremover ved å gi oss et glimt av en av sine kommende serier. Etter den første sesongen,... (15:08)
Ubisoft svarer på Star Wars Outlaws -kontroversen gamereactor.no

Ubisoft svarer på Star Wars Outlaws -kontroversen

Star Wars Outlaws ser fortsatt ut som skurkedrømmen for mange fans, men samtidig har Ubisofts kommende Star Wars-eventyr i åpen verden fått mye pepper etter hvert som vi har hørt mer om det.Fra... (14:44)
Fortnite markerer Star Wars-dagen med en stor crossover gamereactor.no

Fortnite markerer Star Wars-dagen med en stor crossover

Vi nærmer oss med stormskritt Star Wars Day. Det er bare noen uker til 4. mai, og for å markere den tradisjonelle årlige feiringen av alt Star Wars samarbeider Epic Games med Disney om en rekke... (14:15)
Netflix' strategi for fremtidens filmer: mer publikum, mindre auteurer gamereactor.no

Netflix' strategi for fremtidens filmer: mer publikum, mindre auteurer

Netflix' innhold kan egentlig aldri beskrives som auteurfilm. Visst finnes det en og annen film som kanskje ikke har den bredeste appellen, men med mindre du virkelig graver deg ned i de mørkeste... (14:13)
Skybound leter etter støttespillere for å lage et AAA Invincible-spill. gamereactor.no

Skybound leter etter støttespillere for å lage et AAA Invincible-spill.

Skybound Games har faktisk laget noen forskjellige Invincible prosjekter opp gjennom årene. Vanligvis har det dreid seg om mindre titler, som mobilrollespillet Invincible: Guarding the Globe eller... (24) (13:10)
Walton Goggins hadde ingen kjennskap til Fallout før han ble Ghoul gamereactor.no

Walton Goggins hadde ingen kjennskap til Fallout før han ble Ghoul

For gamere er Fallout en av de største franchisene som finnes, og selv om du kanskje ikke kjenner til alle detaljer i historien, er du sannsynligvis i det minste kjent med Bethesdas postapokalyptiske... (13:46)
Ready or Not-oppfølgeren har et gamereactor.no

Ready or Not-oppfølgeren har et "f*cking banger" av et manus

Ready or Not er allment ansett som en av de beste skrekk-/thrillerfilmene i nyere tid. Med Samara Weaving i hovedrollen som en nygift kvinne som blir jaget av sine rike svigerforeldre på bryllupsnatten,... (12:40)
Bygg byer i Starfield med denne nye modden gamereactor.no

Bygg byer i Starfield med denne nye modden

Med en ny modifikasjon kan du bygge betydelig forbedrede baser. Hvis du følte at det manglet funksjoner og muligheter med å bygge, kommer Galactic Colonies Expanse av TankGirl444 til unnsetning.... (12:31)
Rockstar øker plutselig prisen på GTA+-abonnementet gamereactor.no

Rockstar øker plutselig prisen på GTA+-abonnementet

I likhet med andre abonnementstjenester har Rockstar valgt å øke prisen på GTA+ uten å informere noen på forhånd. Som VGC rapporterer har prisen på GTA+, som gir spillerne mer penger, biler,... (12:09)
Skaperen av Scott Pilgrim takes off er ikke tilhenger av strømmetjenester som slipper alle episodene på en gang gamereactor.no

Skaperen av Scott Pilgrim takes off er ikke tilhenger av strømmetjenester som slipper alle episodene på en gang

Scott Pilgrim-karakteren ble opprinnelig skapt av Bryan Lee O'Malley, men i den ferske strømmesuksessen Scott Pilgrim Takes Off slo O'Malley seg sammen med Netflix og BenDavid Grabinski for å gi... (11:55)
Vi spiller Harold Halibut i dagens GR Live gamereactor.no

Vi spiller Harold Halibut i dagens GR Live

I dag er den globale lanseringsdatoen for Harold Halibut. Den Slow Bros.-utviklede tittelen debuterer på PC og konsoller, til og med som en dag én Game Pass-lansering, og for å markere denne anledningen... (11:24)
Disney+ planlegger å introdusere TV-kanaler i strømmetjenesten gamereactor.no

Disney+ planlegger å introdusere TV-kanaler i strømmetjenesten

Nå for tiden virker det mer og mer som om strømmetjenestene - de som ble så populære fordi de ikke lignet på vanlig TV - tar inn elementer fra god, gammeldags TV. Annonser blir mer og mer vanlig... (10:43)
Disney+ planlegger å introdusere TV-kanaler gamereactor.no

Disney+ planlegger å introdusere TV-kanaler

Nå for tiden virker det mer og mer som om strømmetjenestene - de som ble så populære fordi de ikke lignet på vanlig TV - tar inn elementer fra god, gammeldags TV. Annonser blir mer og mer vanlig... (10:43)
Hot Toys lanserer en Anakin Skywalker-figur basert på serien Ahsoka gamereactor.no

Hot Toys lanserer en Anakin Skywalker-figur basert på serien Ahsoka

Hayden Christensen gjorde et fint comeback som en ung Anakin Skywalker i Ahsoka -serien, og nå kommer Hot Toys med en actionfigur basert på flashback-sekvensen vi så der. Der hadde en fortsatt... (10:37)
XDefiant viser livstegn igjen, med servertest i helgen. gamereactor.no

XDefiant viser livstegn igjen, med servertest i helgen.

Ubisofts lanseringsstrategi ser ut til å ha endret seg de siste månedene. Selskapet går nå gjennom en periode med omstrukturering av teamene sine, og fiaskoen både kommersielt (med Prince of... (10:25)
Man at Arms har produsert Darksaber fra The Mandalorian. gamereactor.no

Man at Arms har produsert Darksaber fra The Mandalorian.

I årenes løp har Man at Arms vist frem noen fantastisk flotte våpen som de har laget, og nå er det på tide igjen. Man at Arms har smidd en middelalderversjon av det ikoniske våpenet Darksaber... (09:38)
Et eksemplar av Castlevania til NES ble nylig solgt for 90 000 dollar. gamereactor.no

Et eksemplar av Castlevania til NES ble nylig solgt for 90 000 dollar.

Hva ville du gjort hvis du hadde tilgang til en fullt fungerende tidsmaskin? Reise tilbake i tiden og bli venn med Ernest Hemingway? Reise til kritttiden og bosette deg i en hule, eller kanskje besøke... (09:11)
Skaperne bak Fallout-serien har laget en (nesten) fullt fungerende Pip-Boy gamereactor.no

Skaperne bak Fallout-serien har laget en (nesten) fullt fungerende Pip-Boy

Ifølge skuespillerne i Fallout-serien var Pip-Boy-kopien som ble bygget "helt utrolig" med tanke på detaljrikdom og funksjonalitet, og den ble (ikke overraskende) svært populær å øve og leke... (08:34 tirsdag)
James Cameron: gamereactor.no

James Cameron: "David Lynchs Dune-filmatisering var en skuffelse"

Når vi snakker om Dune -filmer antar minst 99 % at vi sikter til Denis Villeneuves to mesterverk: Dune fra 2021 og årets Dune: Part Two. Men faktum er at det allerede i 1984 ble laget en Dune-film... (05:09 tirsdag)
Nintendo kommer ikke til å delta på Gamescom 2024. gamereactor.no

Nintendo kommer ikke til å delta på Gamescom 2024.

Etter at E3 stengte dørene for godt, har Gamescom i august vært sommerens eneste virkelig store og internasjonale spillmesse. Dessverre ser det ut til at den i år mister en virkelig tung aktør... (01:19 tirsdag)
Rapport: Keanu Reeves spiller Shadow i Sonic the Hedgehog 3 gamereactor.no

Rapport: Keanu Reeves spiller Shadow i Sonic the Hedgehog 3

Mange ble overrasket over hvor god den første Sonic the Hedgehog-filmen var, og med oppfølgeren beviste filmskaperne at suksessen ikke bare skyldtes flaks.En ting som har bidratt til populariteten,... (01:05 tirsdag)
Michael J. Fox om å være skuespiller på 80-tallet: gamereactor.no

Michael J. Fox om å være skuespiller på 80-tallet: "Du var nødt til å ha talent"

Michael J. Fox' skuespillerkarriere tok slutt veldig tidlig på grunn av Parkinsons sykdom, og de siste to tiårene har han derfor bare spilt ganske sparsomt. Men i de glade dager på 80-tallet var... (00:51 tirsdag)
Hazelight antyder at de vil vise sin neste tittel senere i år. gamereactor.no

Hazelight antyder at de vil vise sin neste tittel senere i år.

I 2021 kom det svenske studioet Hazelights romcom-inspirerte minispillodyssé It Takes Two ut og ble en enorm suksess med priser som årets spill flere steder og over 16 millioner solgte eksemplarer.... (00:36 tirsdag)
Hazelight antyder at de vil vise nytt spill i år gamereactor.no

Hazelight antyder at de vil vise nytt spill i år

I 2021 ble det svenske studioet Hazelights romcom-inspirerte minispillodysse It Takes Two lansert og ble en enorm suksess, med priser som årets spill flere steder og over 16 millioner solgte eksemplarer.... (00:35 tirsdag)
Cliff Bleszinskis Lawbreakers er tilbake fra de døde. gamereactor.no

Cliff Bleszinskis Lawbreakers er tilbake fra de døde.

Cliff Bleszinski var en av spillverdenens mest lovende utviklere i sin tid hos Epic, der han først laget klassikeren Jazz Jackrabbit, og deretter var med på å utvikle Unreal Tournament før han... (17:18 mandag)
En Playdate-utvikler har laget et spill for å fri til partneren sin gamereactor.no

En Playdate-utvikler har laget et spill for å fri til partneren sin

PlaySide Studios-spilldesigneren Aaron Leigh Nielsen har brukt sitt talent for å lage spill til å skape en kort opplevelse for Playdate-systemer med en mye sunnere agenda. Spillet har Nielsen brukt... (16:06 mandag)
Maneater har solgt i mer enn 14 millioner eksemplarer gamereactor.no

Maneater har solgt i mer enn 14 millioner eksemplarer

ManeaterSpillet SharkPG, eller shaRkPG som det også kalles, har vist seg å være litt av en sovepute når det gjelder salg. Selv om vi kanskje ikke har hørt så mye fra spillet siden det ble lansert... (15:37 mandag)
International Game Developers Association vil ha studiosjefer til å gjøre mer for å forhindre permitteringer gamereactor.no

International Game Developers Association vil ha studiosjefer til å gjøre mer for å forhindre permitteringer

Det virker som om vi hver uke, eller noen ganger flere ganger i løpet av en uke, diskuterer et nytt antall permitteringer i spillbransjen. 2023 var et forferdelig år, og det ser ikke ut til at dette... (15:13 mandag)
Fallout 4s store London-mod har blitt utsatt på ubestemt tid gamereactor.no

Fallout 4s store London-mod har blitt utsatt på ubestemt tid

Hvis du har ventet i spenning på muligheten til å dykke ned i Fallout: London, en mod som har vært under utvikling i årevis, beskrives som en opplevelse i full spillstørrelse og var planlagt... (15:09 mandag)
Blasphemous-skaperne avslører at Larian Studios ga en stor sum til Kickstarter-kampanjen gamereactor.no

Blasphemous-skaperne avslører at Larian Studios ga en stor sum til Kickstarter-kampanjen

Larian Studios har fått mye oppmerksomhet etter lanseringen av Baldur's Gate III, og mange spillere har lovprist arbeidskulturen i studioet, spesielt siden administrerende direktør Swen Vincke fortsetter... (14:53 mandag)
Administrerende direktør i Arrowhead Game Studios skyter ned populær funksjon for Helldivers II gamereactor.no

Administrerende direktør i Arrowhead Game Studios skyter ned populær funksjon for Helldivers II

Helldivers IIPopulariteten til Arrowhead Game Studios har vært enorm. Det har satt utvikleren på kartet og brakt dem i forkant av spilldiskusjonene om flerspillertitler og hva en live-tjeneste bør... (14:27 mandag)
Rykte: Persona 1 og 2 får remaker gamereactor.no

Rykte: Persona 1 og 2 får remaker

Det er lett å forstå hvorfor Atlus gjenskaper Persona -spillene. Ikke bare på grunn av populariteten, men også fordi mange av dem debuterte på plattformer som er nesten umulige å få tilgang... (14:17 mandag)
Tekken 8-oppdateringen gir ny kosmetikk og balanseendringer gamereactor.no

Tekken 8-oppdateringen gir ny kosmetikk og balanseendringer

Patch 1.03.02 for Tekken 8 er ute i dag, og den bringer ikke de største endringene i verden, men det er noen få viktige ting som inkluderes her.Det viktigste er at vi får Avatar Skins til 7 figurer.... (13:19 mandag)
Sonys One Punch Man-film blir en realitet gamereactor.no

Sonys One Punch Man-film blir en realitet

Hvis du trodde at mangelen på klare bevis og samtaler rundt Sonys filmatisering av One Punch Man betydde at det var dødt løp tar du feil. The Hollywood Reporter har nemlig bekreftet at prosjektet... (13:14 mandag)
Homeworld 3-trailer gjenforteller franchisens historie gamereactor.no

Homeworld 3-trailer gjenforteller franchisens historie

Homeworld gjorde seg først bemerket som et annerledes strategispill fordi det ga spillerne en sterk historiekampanje å følge, i tillegg til taktiske kamper.Hvis du nettopp har hørt om Homeworld... (12:26 mandag)
Shawn Levy: gamereactor.no

Shawn Levy: "Deadpool & Wolverine er ikke Deadpool 3"

De som var så heldige å få med seg CinemaCon i Las Vegas (som ble arrangert 8.-11. april) fikk se et eksklusivt ni minutter langt klipp fra Deadpool & Wolverine. Det bød nok på litt mer Wolverine... (12:16 mandag)
Vi spiller Sker Ritual på dagens GR Live. gamereactor.no

Vi spiller Sker Ritual på dagens GR Live.

Hvis du elsker å tilbringe timevis med å spille Call of Duty's Zombies spillmodus, har du utvilsomt fulgt nøye med på Wales Interactive's Sker Ritual. Dette er et rundebasert zombieoverlevelses-FPS... (11:51 mandag)
Vi spiller Sker Ritual i dagens GR Live gamereactor.no

Vi spiller Sker Ritual i dagens GR Live

Hvis du elsker å tilbringe timevis med å spille Call of Duty's Zombies spillmodus, har du utvilsomt fulgt nøye med på Wales Interactive's Sker Ritual. Dette er et rundebasert zombieoverlevelses-FPS... (11:51 mandag)
Minecraft-filmen er ferdig innspilt gamereactor.no

Minecraft-filmen er ferdig innspilt

Minecraft-filmen nærmer seg premieredato. Det er mange år siden Hollywood-studioene bestemte seg for at de kunne tjene store penger på å lage en film basert på det populære spillet, og flere... (11:25 mandag)
Star Trek: Lower Decks avsluttes med den femte sesongen gamereactor.no

Star Trek: Lower Decks avsluttes med den femte sesongen

Star Trek-fans har grunn til både å juble og gråte hvis de følger TV-serien Star Trek: Strange New Worlds og den animerte komedien Lower Decks. Variety melder at Strange New World blir fornyet... (11:25 mandag)
Nå kan du spille World of Warcraft i VR gamereactor.no

Nå kan du spille World of Warcraft i VR

Etter mange års utvikling kan Blizzards enorme online-rollespill nå oppleves med egne øyne i virtual reality. Dette er takket være en ny uoffisiell mod laget av duoen Streetrat & Marculu fra Flat2VR-gruppen,... (10:15 mandag)
Invincible-skuespillerne for sesong 3 er allerede ferdige gamereactor.no

Invincible-skuespillerne for sesong 3 er allerede ferdige

Etter en merkelig pause midt i sesongen har Invincible avsluttet sin andre sesong, og ser allerede frem til en tredje. Amazon-suksesserien har flere ganger lovet at vi ikke trenger å vente så lenge... (10:13 mandag)
Johnny Knoxville utelukker ikke en femte Jackass-film gamereactor.no

Johnny Knoxville utelukker ikke en femte Jackass-film

Jackass Forever, som kom ut så sent som i 2022, bør nok bli den siste filmen i serien med tanke på at gjengen begynner å bli gammel og at spesielt Johnny Knoxville og Steve-O har pådratt seg... (09:41 mandag)
Civil War slår rekord for A24 gamereactor.no

Civil War slår rekord for A24

Alex Garland og A24s etterlengtede og kontroversielle krigsfilm Civil War slår rekorder for produksjonsselskapet, med sin største åpningshelg noensinne med nesten 26 millioner dollar i billettsalg,... (09:12 mandag)
Rapport: Ubisoft har begynt å slette The Crew fra digitale spillbiblioteker. gamereactor.no

Rapport: Ubisoft har begynt å slette The Crew fra digitale spillbiblioteker.

Løpet er kjørt for Ubisofts racingspill The Crew, for ifølge en rapport fra Game Rant har selskapet nå begynt å slette det fra folks digitale spillbiblioteker. Årsaken er at spillets servere... (08:42 mandag)
Spill-moroa varte ikke lenge på iPhone itavisen.no

Spill-moroa varte ikke lenge på iPhone

Hvordan kunne denne appen bli godkjent?The post Spill-moroa varte ikke lenge på iPhone appeared first on ITavisen. (07:51 mandag)
Skaperen av Original Fallout elsker Amazon Prime-serien gamereactor.no

Skaperen av Original Fallout elsker Amazon Prime-serien

I dag forbinder de fleste Fallout med Bethesda, men det var faktisk Black Isle Studios som startet serien. De utviklet de to første spillene, som var mer strategiorienterte enn dagens titler, men... (02:57 mandag)
Skaperen av Fallout elsker Amazons Prime Video-serie gamereactor.no

Skaperen av Fallout elsker Amazons Prime Video-serie

I dag forbinder de fleste Fallout med Bethesda, men det var faktisk Black Isle Studios som startet serien. De utviklet de to første spillene, som var mer strategiorienterte enn dagens titler, men... (02:56 mandag)
Top Spin 2K25 gamereactor.no

Top Spin 2K25 "kjører med 60 FPS i enkelt- og flerspillermodus på alle plattformer"

God flyt er ofte viktig i spill, men i noen sjangre er det definitivt viktigere enn i andre. Og en av disse er sportsspill. Så hva med det kommende Top Spin 2K25, er det en hakkete opplevelse eller... (02:48 mandag)
Henter sammendrag...