logo Kom igang Kontakt info Innstillinger

Kom igang, en kjapp innføring i bruk av nyhetsstrømmen.no.

Denne siden er en enkel innføring i hvilken muligheter du har for å tilpasse din siden, for at du skal få en best mulig nyhetsstrøm. Denne hjelpesiden kan du når som helst vise, ved å trykke på info ikonet i topp menyen eller i hovedmenyen.

Topp meny.

Toppmenyen er alltid synlig, og gir deg tilgang til de viktigste menyvalgene.

Side meny (fullstendig meny).

Fra denne menyen har du full oversikt over alt innhold. Tips, sjekk ut topp listen for det siste døgnet.

Eksempel på innhold.

For å tilpasse din nyhetsstrøm, har du mulighet til å tilpasse hver enkelt kilde. Det gjøres fra nyhetsstrømmen, på her enkelt nyhet.

Innstillinger for innhold.

denne boksen får du opp ved å trykke på innstilling ikonet i en nyhetssak.

Innstillinger

På siden innstillinger, tilpasser du din nyhetsstrøm. Denne siden får du frem ved å trykke på innstillinger ikonet i topp menyen, eller i hovedmenyen. Den kommer også opp første gang du velger å se lokale nyheter, hvis du ikke har hvert inne å valgt ønsket fylke.

Hvilke lokale nyheter ønsker du.

Her velger du de fylkene du ønsker å få lokale nyheter fra, så vil lokalt siden kun inneholde nyheter fra ønskede fylker. Hvis det skulle være nyhetskilder fra valgte fylker du ikke ønsker å få opp, kan du fra innholdsinnstillinger velge å fjern kilde for å få en best mulig tilpasset lokalt innhold (se beskrivelse lengre oppe på siden).

Innstillinger.

Åpne nyheter i ny nettleser fane? Velg dette hvis du ønsker at hver ny sak sak åpnes i en ny nettleser fane.
Favoritt kilder. Lister ut alle nettstedene du har lagt til som favoritt fra innhold innstillinger. Disse blir også listet opp i hovedmenyen.
Fjernet fra din nyhetsstrøm. Lister ut alle nettstedene du har valgt å ikke vise i din nyhetsstrøm.

Velg dine interesseområder.

Flytt markørene under hver av interesseområdene for å tilpasse din nyhetsstrøm. Dette vil i hovedsak gi utslag på rekkefølgen av nyhetssaker på din forside. Ved å sette et valg helt til venstre (av), vil innholdet fra den seksjonen nesten ikke vises i din feed.
Henter sammendrag...