logo Kom igang Kontakt info Innstillinger
SUKKERFRI KLADDKAKE | kun 90 kalorier per stykke desireeandersen.no

SUKKERFRI KLADDKAKE | kun 90 kalorier per stykke

egen reklame Kladdkake er for meg sommerkaken over alle sommerkaker! Kraftig sjokoladesmak, saftig og seig som en brownie, men ferdig på 1-2-3. Det perfekte tilbehøret til norske jordbær! Jeg skriver... (13) (22:13)
GRØNN KYLLINGCURRY MED SPRØ GRØNNSAKER trinesmatblogg.no

GRØNN KYLLINGCURRY MED SPRØ GRØNNSAKER

Det er ikke til å stikke under en stol at det går mye i curryretter hjemme hos oss. Hele familien elsker det, og spesielt junior på 14. Her kommer en variant med grønn karripasta, saftig kylling... (10:03 onsdag)
Gnocchi i kremet soppsaus vegetarbloggen.no

Gnocchi i kremet soppsaus

Hvorfor i alle dager har jeg aldri laget gnocchi før? Altså jeg elsker både poteter og pasta, og dette er en slags hybrid – som attpåtil er superenkel å tilberede. Her tar jeg helt klart selvkritikk.... (22:08 tirsdag)
Saftig kylling med salvie i sennepssaus frutimian.no

Saftig kylling med salvie i sennepssaus

Kombinasjonen sprøstekt skinn og saftig kylling er nesten uslåelig! Nam! Det er så godt! Og det bruker som regel å bli godt mottatt hos de jeg serverer det til også, så det tyder på at det... (07:43 tirsdag)
SUNNERE YOGHURTIS | snickers style – og uten helsekostprodukter desireeandersen.no

SUNNERE YOGHURTIS | snickers style – og uten helsekostprodukter

egen reklame   Jeg må innrømme at jeg er en stor iskrem spiser, og det går MINST en om dagen på de varmeste dagene. Er jeg utenfor husets fire vegger prøver jeg å velge smart. Altså saftis... (13:12 mandag)
Pulled jackfruit-sandwich à la Mablis vegetarbloggen.no

Pulled jackfruit-sandwich à la Mablis

Verdens deiligste musikkfestival arrangeres helt tilfeldigvis i Stavanger. Mablis heter den, og er rett og slett en helt unik godhjerta plass. Jeg ble først forelska festivalen under pandemien, da... (06:00 mandag)